Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Bădulescu a spus cine e cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi. „O să iasă iar discuții”

Raluca Bădulescu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a făcut dezvăluiri despre viața personală, dar și profesională. A oferit răspunsuri la cele mai neașteptate întrebări.

Se știe că de ani de zile Raluca Bădulescu a criticat multe dintre vedetele din România din punct de vedere vestimentar. Comentariile și remarcile făcute nu au fost pe placul tuturor.

Acum, Denise Rifai a întrebat-o pe Raluca Bădulescu care este cea mai prost îmbrăcată vedetă din România. Acesta a vorbit despre Andreea Bălan și a susținut că e „nefericit îmbrăcată”.

Raluca Bădulescu a spus cine e cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi. „O să iasă iar discuții”

„Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea din noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.

Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea.

Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există damblaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…”, a afirmat Raluca Bădulescu la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *