Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Discuție virală pe Tik Tok. Cum încearcă un bărbat să afle dacă poate conduce fară permis, chiar de la polițiști. VIDEO

Un video care surprinde discuția dintre un tânăr din București și poliție s-a viralizat pe Tik Tok. Pentru că avea permisul suspendat, bărbatul se apropie de mașina de poliție și începe un dialog halucinant.

Concret, bucureșteanul decide într-un moment, cel mai probabil de nebunie, să întrebe poliția dacă poate conduce „în siguranță”. Iată despre ce vorba:

Citește și: Postarea care a devenit virală. Modul inedit în care și-a cerut în căsătorie iubita! „Glumești?”

„Să trăiți, aș dori și eu o informație dacă se poate. Am permisul suspendat și aș vrea să mă duc până la Pucheni să mă întâlnesc cu cineva. Aveți idee dacă pe drum este poliție, că nu aș vrea să mă oprească”, le spune tânărul polițiștilor.

„Ai rămas fără permis și vrei să te duci cu mașina.Tocmai pe noi ai venit să ne întrebi?”, se miră polițiștii în timp ce tânărul le răspunde afirmativ. „Da, că sunteți în domeniul, lucrați în poliție și m-a gândit că puteți să mă ajutați”, le mai spune bărbatul.

„Undă verde” de la polițiști

Amuzați copios de situație, polițiștii îi spun tânărului că are „drum liber” până în localitatea unde vrea să meargă, atâta timp cât nu o depășește.

„Da, până la Pucheni, poți să te duci, dar nu mai departe de atât”, îi râspund polițiștii. „Da așa mă gândeam și eu, nu vreau să am probleme”, își încheie tânărul discursul.

 

@patrickandrei2013#libercolegu #politiaromana #morideras #nebunidelegat😂😂😂♬ original sound – Clipuri uitate d p net adunate

Nu rata: Imagini virale! Ocolul Silvic Teregova, în alertă: „Suntem în căutarea unui mic hoțoman (…) Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător…”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *