Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Culiță Sterp renunță la Survivor România 2021? Ce îl face pe cântăreț să cedeze

Culiță Sterp este în punctul de a ceda, chiar înainte de marea finală Survivor România 2021. Artistul nu se gândește să facă acest pas pentru că nu ar mai avea putere să continue jocul, ci pentru că vrea să fie alături de iubita lui atunci când va naște.

După jocul de comunicare de duminica trecută, Culiță Sterp a aflat cât timp mai are la dispoziție pentru Survivor România 2021 și când va fi nevoit să renunțe la participarea în reality-show-ul la care a făcut senzație.

Înainte de a participa la concursul din Republica Dominicană, Culiță Sterp și Daniela au făcut o înțelegere cu privire la participarea la emisiune a cântărețului, aceea de a fi prezent la nașterea fiului lor.

”Culiță și Daniela au decis să fie împreună în momentul în care el va deveni tată. Nu este clar cum va părăsi emisiunea, cum se va întoarce în România în timp util, dar cu siguranță o va face. Ori are o înțelegere cu producătorii, ori va face în așa fel încât să fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela îl vrea aproape când va naște, iar Culiță va fi acolo”, a spus un apropiat de-al familiei Faimosului de la Survivor România 2021pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Scandal fără precedent la Survivor. Culiță Sterp, acuzat că trișează și ar fi favorizat de producătorii show-ului

Daniela mai are cinci săptămâni până când va naște, cam în același timp s-ar termina și concursul, mai exact la începutul lunii iunie.

”Să te gândești  și tu ce nume să îi punem la al nostru (e vorba de copil, n. red.) că eu nu am nicio idee”, i-a transmis Culiță Sterp Danielei. Iar iubita concurentului de la Survivor România 2021 a replicat, fără să stea pe gânduri, că deja știe ce nume va purta băiețelului pe care îl vor avea.

”Da, iubire, m-am gândit, am și visat un nume, ți-l spun când vii. Te rog să ai grijă de tine și să rămâi tot așa calm”, i-a replicat Daniela, semn că și ea este convinsă că artistul Culiță Sterp se va întoarce înainte de a naște.

NU RATA: Deși e însărcinată în 8 luni, Daniela Iliescu îi surprinde pe Culiță Sterp cu o veste șoc: „Nasc în trei săptămâni!”

Sora lui Culiță Sterp a născut deja

Sora lui Culiță Sterp a născut deja o fetiță. „Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a spus Culiță Sterp, la Survivor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *