Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Catinca, adevărul despre relația cu sora ei, Oana Roman. „Avem temperamente foarte diferite”

Catinca Roman, sora Oanei Roman, a fost invitată la Antena Stars, unde a vorbit despre relația cu sora ei. Declarațiile acesteia vin după ce o perioadă, ele nu și-au vorbit. Mai mult, aceasta a precizat că vedeta este mult mai liniștită, după divorțul de Marius Elisei.

„Probabil că ne-am maturizat amândouă. Nu am avut niciodată conflicte extraordinare. Avem temperamente foarte diferite și de multe ori ieșeau scântei și probabil cu vârsta și cu experiența de viață, am ajuns la un echilibru.

Catinca, adevărul despre relația cu sora ei, Oana Roman. „Avem temperamente foarte diferite”

Nu am stat mai mult de câteva luni, două, trei. (n.r. cât au stat cel mai mult certate ea și Oana Roman). Oricum, era suficient ca una din noi să facă cel mai mic gest. Ori eu, ori ea, depinde”, a spus Catinca Roman la Antena Stars, citat de Spynews.

„Cred că Oana în acest moment e mult mai liniștită și fiind mult mai liniștită ea cu ea și relațiile ei cu ceilalți sunt mai… liniștite. Eu sper să aibă și perioade de zece ori mai bune ca acum, dar eu cred că e într-o perioadă foarte bună.

Arată foarte bine și simt că are o energie foarte pozitivă. Radiază și chestia asta are efect și asupra felului în care relaționează cu cei din jurul ei”, a continuat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *