Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Meghan Markle, prima apariție după interviul cu Oprah. Ce le-a transmis femeilor

Meghan Markle a avut prima apariţie televizată după cea fost intervievată de Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a ținut să le transmită un mesaj milioanelor de femei care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei.

În cadrul unui interviu înregistrat, Meghan Markle a subliniat importanţa pe care o are vaccinul anti-COVID la repornirea economiei mondiale.

În Statele Unite, peste 5 milioane şi jumătate de femei şi-au pierdut locul de muncă, iar la nivel mondial aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. Mai mult, ţările care au neapărată nevoie de cât mai multe doze de vaccin trebuie să fie susţinute, a spus ea, potrivit Mediafax.

NU RATA: Sora ducesei de Sussex face declarații incredibile. Meghan Markle și prințul Harry s-ar afla la un pas de divorț după interviul de la Oprah

„Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile şi acţiunile pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele, cât şi pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune şi echitate”, a spus ducesa de Sussex.

VEZI ȘI: Meghan Markle, marea absentă de la înmormântarea Prințului Philip! Motivul pentru care Ducesa de Sussex nu participă la eveniment

Mesajul a fost înregistrat pentru concertul Global Citizen VAX Live din Los Angeles. Prințul Harry și soția sa, alături de președintele american Joe Biden și prima doamnă, au fost în prima linie a celebrităților care au făcut apel la fonduri pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID în toată lumea.

Foto: Profimedia

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *