Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebrul regizor de la Hollywood Tim Burton vine, în secret, în România

De-a lungul timpului, foarte multe vedete de la Hollywood au ales România ca platou de filmare pentru producțiile lor. Și au avut și de ce să facă acest lucru pentru că nu este doar o țară frumoasă, ci și mâna de lucru e mult mai ieftină decât în afară. A venit așadar și rândul unuia dintre cei mai mari regizori de la Hollywood, Tim Burton, să își pună ca destinație România în agenda sa profesională.

Conform surselor noastre din cinematografie, Burton s-a îndrăgostit de România încă de acum câțiva ani, când a sosit aici pentru a fi alături de prietenul lui bun, Johnny Depp – când acesta a concertat cu trupa sa, Hollywood Vampires – și de atunci și-ar fi dorit să filmeze cândva pe meleagurile noastre.

O vizită secretă

„Tim Burton se pregătește să vină săptămâna viitoare la București, cu un avion privat, în mare secret, pentru a prospecta terenurile, lacurile și castelele din țara noastră, unele din zona Bran, dar și unele chiar din jurul Bucureștiului, pentru că ar vrea să filmeze aici un nou proiect de mare amploare. Zvonurile ar fi că va regiza aici, în România, chiar deja anunțatul serial «Wednesday», o producție ce va fi difuzată pe Netflix, despre adolescența micuței Wednesday, fetița familiei Adams, tânăra domniță a genului macabru, adorată de toată lumea”, mai spun sursele noastre. (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU SOȚIA SECRETĂ A STARULUI ROMÂN DE LA HOLLYWOOD)

Tim Burton (centru) alături de „Vampirii de la Hollywood”, la Castelul Bran (Foto: Facebook/The Hollywood Vampires)

Fostul soț al Helenei Bonham Carter, îndrăgostit de pastrama de oaie și de zacusca românească

Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry și ceilalți din „The Hollywood Vampires” au vizitat România acum câțiva ani, dar au fost însoțiți și de Tim Burton, fostul soț al Helenei Bonham Carter. Cineastul a vizitat atunci zona Bran, dar și Bucureștiul. Se pare că în afară de locurile superbe și de femeile frumoase, Tim a fost fascinat și de mâncarea românească.

El și Johnny Depp au închiriat atunci un local din Bucureşti, unde s-a făcut un grătar românesc, cu mici şi cârnaţi, iar de pe masă nu au lipsit nici zacusca, slănina cu ceapă şi pastrama de oaie. N-a lipsit, bineînțeles, nici muzica lăutărească.

Actori români, dar și Johnny Depp?!

Tim Burton (cunoscut pentru filme că „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood” sau „Mars Attacks”) ar fi decis ca actorii principali din noua super-producție să fie americani, dar se pare că vor fi destule roluri și pentru actorii și figuranții români, fie între 14- 20 de ani, fie între 40 – 60 de ani. (NU RATA: O ROMÂNCĂ SEXY RĂU A ”ATENTAT” LA JOHNNY DEPP! I-A CERUT SĂ FACĂ O POZĂ ŞI L-A PIPĂIT PESTE TOT!)

Johnny Depp, într-una din vizitele sale în România

Mai sunt și zvonurile – venite din SUA- cum că în distribuție ar fi chiar Johnny Depp, însoțit de Eva Green (partenera lui Daniel Craig în Casino Royale).  Dar cum Johnny e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Tim, acestea nu ar mai fi așa de greu de crezut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *