Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce relație are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei. „Cu ea nu vorbesc”

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, care de curând a împlinit 19 ani, a dezvăluit că acum are o relație foarte bună cu tatăl ei, vorbesc des. Nu același lucru îl poate spune și despre Anda Călin, iubita tatălui ei.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri, ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa”, a dezvăluit Carmina pentru redactia.ro despre relația pe care o are acum cu tatăl ei, Liviu Vârciu.

Carmina locuiește acum cu mama ei, la Arad, însă curând se va muta la București, în propriul apartament.

Tânăra de 19 ani a mai făcut dezvăluiri despre viața personală, a povestit că ea și Anda Călin, iubita tatălui ei, nu vorbesc.

„Nu, eu cu ea nu vorbesc. Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui”, a mai spus Carmina pentru aceeași sursă.

În prezent, Carmina mai are doi frați vitregi, pe Anastasia și Liviu Matei, copiii pe care Liviu îi are cu actuala lui iubită. Carmina este fata cea mare a prezentatorului din relația acestuia cu Ramona Teiceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *