Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un livrator de pizza dedicat! A urmat întocmai instrucțiunile bizare lăsate de client

Internauții de pe TikTok au fost uimiți de dedicarea unui livrator de pizza. Acesta a primit instrucțiuni bizare de la un client, dar nu a dat înapoi și le-a respectat întocmai.

O femei a povestit pe TikTok că a întâlnit cel mai dedicat livrator. Aceasta și-a comandat o pizza și a pus la cale o mică șotie. Pe ușa de la intrare a lăsat pentru cel care livrează pizza câteva instrucțiuni speciale.

„Când ajungi strigă: Shannon pizza ta este aici. Nu suna la sonerie și nu bate, bunica noastră doarme la etaj.”, a scris femeia pe bilet.

Atunci când livratorul a sosit și a observat biletul a stat câteva secunde să prindă curaj și a strigat câte a putut de tare. Bărbatul s-a făcut auzit de tot cartierul, iar bunica ar fi fost cu siguranță trezită din somn. Mai mult, femeia a deschis ușa înainte ca bărbatul să termine fraza, însă asta nu l-a oprit.

„A zguduit întreaga casă”

Internauții au fost amuzați de întreaga situație și mai ales de strigătul puternic al bărbatului. Mulți dintre ei au spus că vor comanda și ei pizza din locul respectiv și îi vor testa și pe ceilalți livratori.

„Ușa s-a deschis la mijlocul țipătului, dar tipul meu a fost determinat. El a dus treaba până la capăt. Ce ai cerut ai primit. „Nu îmi vine să cred a zguduit întreaga casă cu țipătul lui.”, „Sper că bunica ta are un somn adânc.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *