Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Speak, marcat după un incident petrecut într-un magazin. „Răutatea unei femei nu poate fi egalată”

Speak a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a mărturisit fanilor despre întâmplarea pe care a avut-o într-un magazin. Totul s-a întâmplat când artistul se îndrepta către casa de marcat. O doamnă s-a băgat la rând în fața lui și și-a pus la punct soțul care i-a atras atenția asupra gestului său.

Întâmplarea neplăcută l-a făcut pe Speak să-și aducă aminte
de câteva experiențe de acest gen, pe care le-a avut cu diverse femei.

„Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram.

Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femeie rea, că sunteți mâncați”, a spus Speak pe Instagram.

„Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a mai spus artistul.

Speak și Ștefania se pregătesc de nuntă

Speak, în vârstă de 34 de ani, și Ștefania, în vârstă de 23 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani. Ce doi s-au logodit la „Asia Express”, sezonul 3, când artistul și-a cerut iubita de soție în fața tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *