Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Să vezi ce șut în c@# îți dau!”

Theo Rose a răbufnit pe Instagram! Artista n-a mai rezistat și și-a ieșit din minți, după ce a fost înjurată de un fan. 

Persoanele publice care au devenit și influenceri sunt puse și în situații neplăcute uneori. Este și cazul lui Theo Rose, care pe lângă oamenii care îi apreciază munca, mai are și câțiva răutăcioși în listă care îi adresează cuvinte urâte și jigniri. Recent, șatena a organizat o sesiune de „Întebări și răspunsuri” pe pagina ei de Instagram. (CITEȘTE ȘI: THEO ROSE ȘI ALEX LEONTE, PREGĂTIȚI PENTRU MARELE PAS? DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE ARTISTĂ)

Unul dintre fani a avut o curiozitate, și anume cum reușește Theo Rose să facă față răutăților din mediul online. Spre surprinderea multora, artista a mărturisit că face față cu brio adulților care o șicanează, pentru că știa ce o așteaptă, însă i se pare ciudat că există copii care o înjură.

„Fac față pentru că m-am pregătit pentru asta, am știut ce mă așteaptă. Și acum mi-a dat un copil mesaj. Copiii ăștia sunt nebuni. M-a înjurat și i-am zis: „să vezi ce șut în c@# îți dau”. Nici nu-l cunosc, dar așa, ca idee. Le fac față ălora mari, în sensul că mă aștept la orice și mi-ar plăcea să pot să-i apăr pe ăștia mici de la a deveni ăia mari frustrați de mai târziu care să vorbească urâți despre alții și să se comporte grotesc”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Ce sume încasează din Instagram

Teo Rose debordează de sinceritate, iar recent a fost provocată să spună sumele pe care le încasează din Instagram. Vedetele câștigă lunar bani frumoși din parteneriatele online, pentru promovarea anumitor branduri, iar artista nu s-a sfiit să dea din casă. (VEZI ȘI: THEO ROSE, CRIZĂ DE PLÂNS PE INSTAGRAM, CHIAR ÎN VINEREA MARE. CE A SUPĂRAT-O PE ARTISTĂ: „DECI E JALE, MAI ÎNCERC!”. VIDEO)

Pe lângă banii pe care îi câștigă din muzică, lui Theo Rose îi intră bani și din postările pe care le face pe contul său de Instagram.

„O postare pe feed constă 950 de euro, inststory-uri – o serie de patru, cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a declarat Theo Rose.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *