Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Firma care i-a angajat pe cei doi muncitori din Onești, uciși de Gheorghe Moroșan, a fost găsită vinovată pentru moartea lor

Chimcomplex Borzești, societatea la care erau angajați cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, a fost anchetată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău. În urma anchetei, firma a fost găsită vinovată de moartea celor doi bărbați.

Conform informării transmise de SC Chimcomplex SA către ITM Bacău, în dimineața zilei de 01.03.2021 doi lucrători ai societății (P.D. lăcătuș mecanic, în vârstă de 52 de ani și I.S. electrician, în vârstă de 36 de ani) s-au deplasat la un apartament aflat în proprietatea Chimcomplex SA, din Onești, în vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalației electrice.

Ancheta inspectorilor de la ITM Bacău s-a desfășurat în paralel cu cea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, instituție ce instrumentează dosarul crimelor de la Onești. Avocatul Adrian Cuculis a transmis că în raportul ITM se arată că muncitorii au suferit un accident de muncă mortal, iar firma a fost amendată și obligată să refacă toate procedurile de securitate în muncă.

Gheorghe Moroșan a ucis doi muncitori, pe care i-a luat ostatici

Doi muncitori care efectuau lucrări de renovare într-un apartament din Onești au fost luați ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinței. (CITEȘTE ȘI: CRIMINALUL DIN ONEȘTI AMENINȚA ÎNCĂ DIN 2018 CĂ SE VA RĂZBUNA: ”CU ARMA DE FOC ÎMI VOI FACE DREPTATE”)

A intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să îi smulgă cuțitul răpitorului. Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi bărbați, care ulterior au murit.

Criminalul a fost împușcat de polițiști, dar a fost dus la spital și operat, iar acum se află în arest.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *