Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil, luat la întrebări de Gabriela Prisăcariu. Reacția lui: „Cred că am divorțat”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt protagoniștii unui clip video amuzant. Prezentatorul e luat la întrebări de iubită, iar el are o reacție neașteptată: „Cred că am divorțat”.

Recent, Dani Oțil a încărcat pe rețelele de socializare un clip în care el apare în prim plan. Gabriela Prisăcariu e cea care îi pune mai multe întrebări. Iubita prezentatorului e curioasă să afle la câte concursuri pe motor va mai merge acesta în următoarea perioadă.

Prezentatorul de la Antena 1 spune că va participa la aproximativ patru competiții în perioada următoare, știe chiar și datele exacte și toate locațiile. Văzând cât de bine își știe programul pentru următoarele săptămâni, Gabriela Prisăcariu l-a întrebat pe Dani în câte săptămâni de sarcină e ea.

Răspunsul lui s-a lăsat așteptat. „Eu nu mă pricep la calcule și la calendare și la matematică, plus nu țin minte lucruri. (…) Cred că am divorțat”, a declarat prezentatorul în timp ce și-a luat pisica și a părăsit încăperea.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDaniOtilPagina%2Fvideos%2F216106463659042%2F&show_text=false&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Gabriela Prisăcariu își expune silueta de fotomodel, chiar dacă e însărcinată în al doilea trimestru. Iubita lui Dani Oțil și-a arătat acum sarcina, fiind îmbrăcată într-o ținută foarte mulată.

„Momentul acela cand Dani mă întreabă ce am făcut toată ziua… #pregnancyworkout #mondaymotivation”, a scris chiar azi pe Instagram vedeta.

Dani Oțil, luat la întrebări de Gabriela Prisăcariu. Reacția lui: „Cred că am divorțat”

Gabriela a anunțat sexul bebelușului în timpul vacanței în Dubai

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinți, iar în Vinerea Mare, iubita prezentatorului TV a anunțat sexul bebelușului. Cei doi se aflau în vacanță în Dubai.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc

Pregătirile sunt intense, după cum a povestit chiar prezentatorul de la Neatza.

„Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a transmis Dani Oțil la Antena 1 în urmă cu aproximativ o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *