Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Silvia Ioniță de la Kanal D a slăbit 10 kilograme. Cum s-a transformat prezentatoarea știrilor

Silvia Ioniță, prezentatoarea știrilor de la Kanal D, a slăbit 10 kilograme, iar transformarea este vizibilă. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să ajungă, după mult timp, la 55 de kilograme.

„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta.

Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea”, a declarat Silvia Ioniță pentru Click.

„Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional!

N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, a dezvăluit vedeta tv. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *