Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Răsturnare de situație la „Survivor”. Sorin i-a cerut iertare lui Albert, după ce l-a umilit în fața tuturor

În ediția de sâmbătă seară a „Survivor România”, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în echipa Războinicilor. După ce au pierdut cea de-a doua imunitate, în timpul consiliului de nominalizare, Sorin Pușcașu a cerut scuze și a făcut o confesiune în fața Războinicilor și Faimoșilor.

Războinicul i-a cerut iertare lui Albert, după ce l-a umilit în fața tuturor. „De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb.

O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit.

Am încercat să taxez anumite persoane și arăt adevărul, să
demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău.
Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă
știu și sunt mândri de mine.

Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc.

Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă”, a declarat Războinicul, potrivit Wowbiz.ro.

Sorin le-a cerut iertare părinților lui Albert

„Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că i-am taxat cumva pentru anumite greșeli că așa le simt eu aici.

Vreau să-mi cer scuze pentru anumiți părinți ai unor colegi pentru că am vorbit lucruri despre ei.

Am aceleași păreri ca atunci când le-am spus că e adevărul, doar că sunt sigur că acei părinți nu văd același lucru cu ce simțim noi aici și sunt sigur că în sufletele lor poate fi durere.

Îmi cer scuze pe această cale și eu voi încerca să fiu pentru echipă și pentru mine. Voi vota din punct de vedere sportiv de acum înainte și singurii care pot taxa echipa sau pe cineva anume sunt telespectatorii”, a declarat Sorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *