Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Mă uitam așa cu nervi la ea”

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație frumoasă de ani de zile. Cei doi se înțeleg perfect și au planuri mari împreună. Însă există anumite lucruri care îi calcă pe nervi uneori. Mario Fresh a mărturisit lucrul care îl socate din sărite la iubita sa.

În cadrul unui interviu recent, Mario Fresh a dat din casă și a spus lucrul are îl enervează cel mai mult la iubita sa. Se pare că artistul nu suportă oamenii care mănâncă zgomotos, iar acest aspect îl deranjează cel mai mult și la Alexia. Mario Fresh a povestit un episod din relația de cuplu în care a fost exasperat de felul în care iubita lui mânca un măr.  (CITEȘTE ȘI: ALEXIA ERAM O SĂ ÎNNEBUNEASCĂ DE GELOZIE! MARIO FRESH S-A POZAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ INTIMĂ CU O DOMNIȘOARĂ, ÎN MAȘINĂ)

„Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic.

 M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica. Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot! Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea.”, a spus Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Erma, pregătiți pentru pasul cel mare

Mario Fresh și Alexia Erma au planuri mari împreună. Artistul a declarat că are gânduri serioase și intenționează să urmeze drumul părinților lui, care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă. Se pare că artistul plănuiește chiar să o ceară de soție pe Alexia, atunci când va veni momentul. (VEZI ȘI: (CITEȘTE ȘI: FIICA ANDREEI ESCA VREA SĂ FACĂ PASUL CEL MARE? CE A SPUS ALEXIA ERAM DESPRE O POSIBILĂ SARCINĂ)

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

 

Sursa foto: Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *