Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Incendiu puternic în Bârlad! Pompierii din trei județe au fost mobilizați. Șase case au luat foc

Un incendiu de proporții a izbucnit în cartierul Deal, din Bârlad. Focul a pornit de la o casă și s-a extins cu repeziciune. Pentru lichidarea incendiului pompieri din trei județe au fost mobilizați. Misiunea acestora a fost extrem de dificilă din cauza faptului că în zonă casele sunt foarte apropiate.

Focul a pornit de la o casă iar ulterior s-a propagat la alte case și anexele din apropiere. Potrivit reprezentanților ISU Vaslui, incendiul se manifestă la nivelul a șase locuințe și mai multe anexe gospodărești. (CITEȘTE ȘI: CLĂDIREA ÎN CARE A FUNCȚIONAT FOSTUL CLUB GAIA A LUAT FOC! INCENDIUL, APROAPE DE DOMENIUL LUI KLAUS IOHANNIS)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale multifuncționale, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la mai multe locuințe din municipiul Bârlad. La fața locului au ajuns și pompieri din Galați și Bacău.

De asemenea, serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui a intervenit cu o autospecială tip B. În umra incendiului trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Au fost afectate 18 persoane din opt gospodării.

„Incendiul se manifestă cu violență și este foarte greu de lichidat din cauza faptului că în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodărești. Acțiunea este în dinamică și este condusă de colonel Niculae Tătaru, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui”, au precizat oficialii ISU Vaslui.

(VEZI ȘI: SHAORMERIA DRISTOR DIN CAPITALĂ S-A FĂCUT SCRUM, ÎN URMA UNUI INCENDIU VIOLENT. DOUĂ PERSOANE AU FOST RĂNITE)

 

Sursa foto: Facebook/ Bârlad City

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *