Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta soție a atacantului „Generației de Aur” deplânge soarta „actualei”

Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea, a oferit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, primele declarații după ce actuala parteneră a ex-internaționalului a cerut ordin de protecție în scopul prevenirii și combaterii violenței în familie. Vă dezvăluim ce atenționare a primit Monica Maria de la femeia care a fost căsătorită cu fostul component al “Generației de Aur” timp de 24 de ani.

Anul trecut, în august, Ionel Ganea divorța de Dana Iaru, femeia cu care are doi copii, iar în octombrie, chiar de ziua fiicei sale, ajungea, din nou, la Starea Civilă. S-a însurat cu Monica Maria, o brunetă de 36 de ani, medic stomatolog, cu care fostul atacant se afișa deja înainte ca separarea de soție să devină oficială.

Monica Maria a solicitat ordin de protecție

Însă, în aprilie, Monica Maria a cerut ordin de protecție față de soț, la Judecătoria Făgăraș. Mai tânără cu 11 ani față de Ionel Ganea, bruneta ar fi trecut prin momente de coșmar, aceleași care au împins-o și pe Dana Iaru să divorțeze de fostul internațional. În ultimul moment, actualul antrenor ar fi reușit, totuși, să o înduplece pe soția lui să renunțe la cerere. (VEZI ȘI: CUM SE ÎMPART CELE TREI VILE ÎNTRE IONEL GANEA ȘI SOȚIA LUI)

Ionel Ganea și noua lui soție. Femeia a cerut ordin de protecție față de ex-fotbalist în luna aprilie

Dana Iaru: “Noi, femeile, nu suntem născute să fie lovite”

Dana Iaru a aflat de la CANCAN.RO de demersul pe care actuala soție a lui Ionel Ganea l-a făcut, recent, la Judecătoria Făgăraș. Nu a fost deloc surprinsă, ba din contră. A precizat că regretă prin ce trece Monica Maria, dar ei îi sunt familiare aceste episoade, pe care, cu siguranță, cu greu le va putea uita vreodată.

Pot să spun doar că îmi pare rău pentru ea, ca femeie și mamă, nimic mai mult. Indiferent ce se întâmplă într-o căsnicie, nimeni nu are dreptul să lovească. Noi, femeile, nu suntem născute să fim lovite. Orice femeie care o să fie cu el o să aibă aceeași soartă ca a mea”, a declarat Dana Iaru pentru CANCAN.RO.

Dana are doi copii împreună cu Ionel Ganea
Dana are doi copii cu Ionel Ganea. „Fosta” regretă momentele prin care trece actuala soție a ex-fotbalistului

Altfel, Dana Iaru, fosta soție a atacantului “Generației de Aur” Ionel Ganea a părăsit România după divorț. S-a retras în străinătate și încearcă să uite de momentele dificile petrecute alături de fostul internațional. Va reveni, însă, în țară în luna iunie, pentru a fi alături de copiii ei.

În 2017, și Dana, fosta soție, a cerut ordin de protecție

Procesul de divorț dintre Dana Iaru și Ionel Ganea nu a fost deloc unul simplu. Cei doi au trecut prin mai multe termene, iar sfârșitul căsniciei s-a produs abia în luna august 2020. Pe lângă desfacerea actului de căsătorie, judecătorii l-au obligat pe ex-fotbalist să-i plătească fostei partenere o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele. Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. (CITEȘTE AICI: FOTBALISTUL “GENERAȚIEI DE AUR” S-A ÎNSURAT LA DOUĂ LUNI DUPĂ DIVORȚ)

Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana Ganea în martie 2019.

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *