Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a ajuns Ruby să cântărească 46 de kilograme. „A fost ceva mai solicitant”

Ruby le-a dezvăluit recent prietenilor de pe Instagram, că a slăbit enorm, iar mulți dintre aceștia i-au spus vedetei că este în prag de anorexie. Interpreta a spus adevărul și a recunoscut că are uneori fluctuații de greutate. Artista de 32 de ani cântărește 46 de kilograme.

„Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram-două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.

La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip.

Filmând în Istanbul, în vreme de lockdown, a fost ceva mai solicitant şi am avut de pus la punct o grămadă de lucruri ca să reuşim să mergem acolo şi să filmăm la nivelul de producţie la care o facem aici.

În patru zile, cât am stat acolo, nu am mâncat nici măcar cantitatea care să însumeze o masă. Dar îmi revin repede, m-a pus mamaia pe regim cu cartofi prăjiţi şi sarmale!”, a explicat cântăreața, potrivit okmagazine.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *