Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin la „Survivor România”. Reacția Faimoasei

În ediția de joi seară, 7 mai, a avut loc primul joc de imunitate, pe care Faimoșii de la „Survivor România”, l-au pierdut. În timpul consiliului de nominalizare, Zanni a făcut dezvăluiri neașteptate.

Zannidache și-a uimit colegii de echipă la Survivor România, după ce a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin. Deși au trecut trei luni de la conflictul dintre cei doi, Faimosul a vrut să demonstreze că este asumat și poate să-și recunoască greșeala.

Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin la „Survivor România”. Reacția Faimoasei

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul.

Era într-un loc în care umblă toată lumea și după
mine era vina celui care a pus-o acolo.

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și fără să știe că eu am fost acela a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit.

Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu. I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară.

Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc, pentru că am fost într-un conflict cu Elena.

Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin la „Survivor România”. Reacția Faimoasei

Dacă e ea de acord o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. Aș vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a spus Zanni, la Kanal D.

Elena Marin a avut o reacție neașteptată

„Apreciez mărturisirea pe care a făcut-o Zanni, nu vreau să deschid un subiect vechi, mi-ar fi plăcut să nu existe acest conflict între noi.

Apreciez sinceritatea. Oamenii se pot schimba și dacă după trei luni a putut să facă această mărturisire, trecusem peste, apreciez că a făcut acest lucru. Îmi pare rău doar de conflict, că poate nu ar fi avut loc”, spune Faimoasa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *