Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivele divorțului dintre Cove și prima soție! Aceasta i-a adus acuzații grave. „Nimeni n-ar crede”

Acum Cove, pe numele său Gabriel Coveșanu, are o familie frumoasă și o relație de durată, însă în urmă cu ceva ani viața amoroasă a acestuia a fost destul de zbuciumată. Prezentatorul tv are la activ un divorț scandalos în care a fost acuzat de violență.

În urmă cu zece ani, Cove și prima lui soție, Maria Movileanu, au fost protagoniștii unui scandal. Cei doi au divorțat, iar femeia la acuzat de violență. Potrivit spuselor acesteia Cove era un bărbat violent, iar bătăile au fost repetate. Maria Movileanu a mărturisit la vremea respectivă că ar fi încasat numeroase bătăi de la prezentatorul tv, iar certurile erau la ordinea zilei. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO ȘI COVE, DISCUȚIE INCENDIARĂ ÎN DIRECT: ”EU VREAU SĂ-ȚI SATISFAC DORINȚELE”)

 „Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să țina cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am nici un martor, exista totuși o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului”, a declarat Maria Movileanu la momentul divorțului.

„Pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată”

Mai mult, fosta soție a lui Cove a mai declarat atunci că relația lor nu a fost niciodată una prea roz, certurile erau la ordinea zilei, iar multe dintre ele escaladau rapid. Femeia a mai spus că prezentatorul tv nu își asuma responsabilitatea pentru nimic și mereu o făcea pe ea cea vinovată. (VEZI ȘI: LUI COVE I-AU CĂZUT OCHII ÎN DECOLTEUL ANNEI LESKO! IMAGINEA E DEMENȚIALĂ: ”TU O AI AICI!”)

 „Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie era, de fapt, caracterizare de-ale lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am bălăcărit reciproc, dar în opinia mea nu trebuie să se ajungă la violență niciodată.

 Niciodată nu si-a cerut scuze după ce m-a bătut. Spunea doar că eu l-am provocat. Nu este capabil nici să conducă o familie, nici să o țină.”, a mai dezvăluit atunci femeia, potrivit WOWbiz.ro.

 

Sursa foto: Instagram

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *