Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cumnatul lui Brigitte s-a pocăit după ce soția i-a fugit cu altul

Relu, fratele lui Florin Pastramă, s-a pocăit, iar motivul ar fi unul fabulos: nu ar mai fi suportat că soția lui a fugit cu Stila Sarafu, fostul logodnic al Vicăi Blochina! Așa că omul a uitat de tot și de toate și direct la pastor s-a înfățișat, primind botezul. CANCAN.RO a intrat și în posesia unei fotografii care face toți banii, cu cumnatul lui Brigitte în cădiță, pe ”mâna” slujitorului Domnului!

Relu Pastramă era părăsit de soția Simona, care s-a îndrăgostit lulea de Stila Sarafu, nimeni altul decât fostul logodnic al Vicăi Blochina. Fratele lui Florin Pastramă ar fi sperat că femeia alături de care își vedea viitorul se va întoarce la el, dar nu a fost deloc așa.

Suferința a fost maximă pentru Relu, care avea să ia o decizie surprinzătoare: s-a pocăit! Iar noi vă prezentăm fabuloasa poză venită pe celebra adresă pont@cancan.ro, în care Relu Pastramă și pastorul care oficiază botezul stau cu picioarele într-o piscină gonflabilă, pentru bebeluși, în timp ce Florin îi imortalizează. (CITEȘTE ȘI: DOSARUL LUI STILA SARAFU, PLIN DE SURPRIZE. FILMĂRI PE ASCUNS ÎN BIROUL ANCHETATORULUI: „BĂI, SĂ SCRII ȘI DE BANII ĂIA, NEAPĂRAT!”)

Relu Pastramă a primit botezul de la pastor, sub privirile prietenilor: a devenit pocăit

Relu Pastramă s-ar fi pocăit din cauza suferinței: iubita i-a fugit cu altul

În micuța piscină pentru copilași, pastorul, înveșmântat în straie albastru cu alb, îi ține lui Relu, îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, palma deasupra capului. Pe chipul bărbatului ”tradus” de Simona lui dragă se poate citi împăcarea cu destinul care i-a fost hărăzit. Relu Pastramă este, acum, un alt om, împăcat cu soarta și care, cu siguranță, va căuta un alt drum, unul pe care, probabil, speră să nu mai întâlnească suferința. (NU RATA: EX-LOGODNICUL FOSTEI PREZENTATOARE TV EXPLICĂ „DEDESUBTURILE” ATACURILOR CU TORT ȘI OUĂ. „A FOST CEVA NECURAT”)

Simona și Stila au ținut relația de iubire ascunsă timp de câteva luni

Simona Nechita dispărea de acasă în luna ianuarie, în timp ce Relu o căuta, disperat, în tot Bucureștiul. Degeaba, pentru că femeia se afla cu Stila Sarafu. Dar relația ar fi durat de o perioadă mai mare. Stila Sarafu și Simona, cumnata lui Brigitte, și-au ținut ascunsă legătura de ochii curioșilor, dar aveau să se afișeze, brusc. Pe contul său de Instagram, afaceristul din Constanța posta prima imagine alături de iubita lui, Simona, spre uimirea tuturor. Dar mai ales în contextul în care, nu demult, lumea mondenă vuia la auzul veștii că Stila a „dezbinat” familia Pastramă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *