Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Șase, vine boss-ul! Cum a fost întâmpinat Cristi Borcea la sosirea în firmă

Cristi Borcea este în priză, zilele acestea. Pe lângă stadionul din ”Ștefan cel Mare” îl poartă drumurile, numai că fără iz de… Liga Campionilor. Are acolo, în zonă, sediul firmei și, ca orice afacerist care se respectă, calcă pragul acesteia, pentru ca totul să fie bine pus la punct. Pe ploaie s-a urnit fostul acționar al lui Dinamo, iar când a ajuns la destinație, în ”Floreasca”, portarul a devenit cel mai util om, pe moment. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

După zilele relaxate de Paște, pe care le-a petrecut alături de familie, Cristi Borcea și-a reluat activitatea “la foc continuu”. Chiar dacă afară începuse ploaia, milionarul nu a ezitat să facă un drum până la firma sa, unde a fost întâmpinat așa cum se cuvine.

Portarul de la sediul companiei s-a dovedit a fi „spirt”, în ton cu revenirea în forță a șefului. Astfel că angajatul aproape că a rupt-o la fugă să deschidă bariera pentru a face loc A8-ului din care a coborât, foarte grăbit, milionarul.

Cristi Borcea a coborât din mașină, iar portarul îi deschide, deja, ușa la sediu

Și nu a fost totul! Omul de la intrare a deschis, prompt, și ușa, astfel ca afaceristul care a coborât, grăbit, din mașină cu actele în mână, să nu zăbovească prea mult printre picăturile de ploaie. Cel care a visat până în ultima clipă grupele Champions League cu Dinamo avea să se strecoare rapid în sediu, în timp ce portarul s-a arătat mulțumit că a fost de folos.

De remarcat că apariția hotărâtă arată că soțul Valentinei Pelinel a depășit cu bine toate greutățile din ultima perioadă, inclusiv experiența COVID. Cât despre anii petrecuți în spatele gratiilor, sunt doar o palidă amintire.

Afacerile, pe plan secundar! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, o viață intensă

Cristi Borcea e, în primul rând, un romantic incurabil! Iar cu Valentina Pelinel trăiește iubirea la maximum. “Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a dezvăluit Valentina într-un interviu acordat la Antena Stars.

(NU RATA: „LE-AȚI CUMPĂRAT TĂCEREA FOSTELOR SOȚII?” RĂSPUNSUL INCREDIBIL AL LUI CRISTI BORCEA)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt doi romantici incurabili

Iar Cristi Borcea avea să completeze tabloul familiei. A făcut-o cu o dezvăluire în fața lui Mircea Dinescu, în cadrul emisiunii „Poezie și delicatețuri”. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a fost comentariul surprinzător al fostului acționar de la Dinamo. Omul de afaceri are nouă copii, cu patru femei, dintre care trei cu actuala soție, Valentina. Este vorba de Milan (5 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, de 2 ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *