Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 8 mai. Este o zi guvernată de Foc Yang și de Dragon

Elementul sinelui Apă Yang se ciocnește cu influența energetică a acestei zile, astfel că este mai confuz, neliniștit, tensionat și depune un efort mai mare pentru a duce la bun sfârșit ceea ce era programat pentru astăzi.

Elementul Sinelui susținut de această zi este Metalul Yin. Acesta își poate manifesta în voie creativitatea și poate stăluci prin ideile lui care sunt apreciate cu ușurință de superiori. iar la finalul zilei, poate sărbători alături de colegi sau de familie. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU VINERI, 7 MAI. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE LEMN YIN ȘI IEPURE)

Elementul sinelui Metal yang se confruntă cu probleme de autoriate, posibil în fața propriilor copii, iar dacă nu are copii, în fața colegilor.

Elementul sinelui Apă Yin are o zi bună, în care își poate face planuri financiare, poate cumpăra ceva pentru casă sau poate avea cheltuieli neprevăzute. Spre finalul zilei, este posibil să se întrebe dacă au rost toate aceste cheltuieli sau era mai bine să le evite.

Socializare și bună dispoziție, pentru Lemn yin

Elementele Sinelui Lemn yang și Lemn Yin sunt într-o bună dispoziție, sunt mai deschise decât de obicei, socializează cu ușurință și comunică mult mai eficient. Spre seară, este indicat să fie atenți la viteză, fiindcă există riscul unor amenzi de circulație.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de influența astrală a zilei, se adaptează ușor situațiilor și își organizează cu ușurință activitățile în așa fel încât la finalul zilei să aibă timp și de copii sau de prieteni, în cazul în care nu au copii.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Câine au o zi mai puțin bună, iar cei din an de Cocoș au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *