Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

EXCLUSIV. Vulpița ar fi născut în mare secret, după ce a fost dusă de urgență la spital! Sătenii din Blăgești nu au mai văzut-o de la Paște

În urmă cu doar câteva luni, Vulpița anunța că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său, un băiețel. Acum, CANCAN.RO are informația momentului: se pare că soția lui Viorel Stegaru ar fi născut în mare secret, la scurt timp după ce a fost dusă cu ambulanța la spital, iar sătenii din Blăgești ne-au povestit că nu au mai văzut-o de la Paște pe Vulpiță.

Vulpița ar fi născut în mare secret, iar sătenii din Blăgești susțin că nu au mai văzut-o pe Veronica Stegaru de la Paște, căci ar fi ocupată cu cel mic.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, una dintre vecinele Vulpiței și ale lui Viorel a făcut declarații inedite despre cum mai este viața celor doi, în Blăgești.

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. 

N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…” a povestit vecina Vulpiței, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

De ce nu a apărut la televizor nimic legat de nașterea Vulpiței

Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Ei bine, plecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei. În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiuni Acces Direct a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV.

Sursă foto: Captură Antena 1

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *