Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Diana Bișinicu ar fi divorțat în mare secret! Cântăreața a devenit soția lui Cătălin Andrieş în urmă cu aproape 9 ani, iar Gabriela Cristea și Marcel Toader le-au fost nași

O veste tristă s-a aflat astăzi în showbizul din România! Diana Bișinicu ar fi divorțat în mare secret, conform unei surse din anturajul cântăreței. Pe 14 iulie 2012, ea a devenit soția lui Cătălin Andrieş, iar Gabriela Cristea și Marcel Toader le-au fost nași. Vedeta are o fetiță împreună cu cel care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Diana Bișinicu ar fi divorțat în mare secret de Cătălin Andrieş

Artista preferată a lui Gigi Becali pentru repertoriul armânesc ar fi decis să pună punct mariajului cu bărbatul căruia i-a dăruit o fiică, au relatat jurnaliștii publicației Ciao.ro. Potrivit unui apropiat al Dianei Bișinicu, între ea și Cătălin Andrieș ar fi existat unele discuții neplăcute pe fondul unor probleme delicate. Și, în cele din urmă, aceștia ar fi ajuns la concluzia că ar fi mai bine să divorțeze.

Informația privind separarea celor doi vine cu două luni înainte ca ei să aniverseze 9 ani de la nuntă. Ei s-au căsătorit de Ziua Națională a Franței în 2012, iar cununia civilă, dar și cea religioasă au avut loc la Constanța, după un an de relație.

Fericitul eveniment a fost organizat la malul Mării Negre, iar Diana Bișinicu a venit din larg cu o șalupă. Cătălin Andrieş era la acea vreme producător la Digi Sport și el și-a unit destinul de al femeii iubite în prezenţa familiilor şi a prietenilor.

Nu rata: Diana Bișinicu, diagnostic crunt pus de medici: “Trebuie să mă operez”

Fiica Dianei Bișinicu a împlinit de curând 8 ani

Rania a împlinit opt ani pe 27 februarie. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama ei celebră i-a cumpărat un tort personalizat, iar pe Instagram, unde a publicat o poză cu sărbătorita, i-a transmis public următorul mesaj: “La mulți ani, prințesă!”.

Te-ar putea interesa: Diana Bișinicu a lansat o nouă piesă! “Fara noastă”, o melodie deosebită despre identintatea aromânilor

Sursa foto: Facebook & Instagram / Diana Bisinicu

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *