Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil, atac la adresa lui Zanni! Cum l-a taxat matinalul pe Faimosul de la Survivor. „Nu spun nimic”

Dani Oțil l-a luat în vizor pe Zanni. Matinalul de la Antena 1 a „recitat” câteva versuri dintr-o piesă a Faimosului și a făcut o „analiză pe text”. Se pare că melodiile lansate de Zanni nu sunt pe placul lui Dani Oțil și sunt lipsite de mesaj, potrivit spuselor matinalului.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonet, Dani Oțil  l-a atacat pe Zanni, noul protejat al lui Alex Velea. Matinalul a declarat că muzica actuală e lipsită de mesaj și de substrat, iar versurile sunt extrem de facile. Dani Oțil și-a susținut părerea oferind drept exemplu câteva versuri din melodia „La comanda ta”, cântată de Alex Velea, Tzancă Urganul și Zanni. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL, DEZVĂLUIRI INCENDIARE DIN TIMPUL RELAȚIEI CU MIHAELA RĂDULESCU! CUM RÂDEAU DE EL COLEGII)

„Muzica de acum nu spune nimic. Zice băiatul ăla de a fost și la Chefi la cuțit… Zanni… «Ce portbagaj/ Vroom, vroom, skrrr/ A-ș mușca-o ham-ham, mrr»… Ce înțelegi de aici? Băi!”, a spus Dani Oțil.

Reacție dură la adresa lui Zanni

Dani Oțil nu este sigurul care în ultimul timp a avut câte ceva de spus la adresa lui Zanni. Recent, după eliminarea din competiția Survivor România și Cătălin Moroșanu l-a luat în vizor pe protejatul lui Alex Velea. Mai mult, luptătorul l-a avertizat pe artist în legătură cu Zanni. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU ÎL AVERTIZEAZĂ PE ALEX VELEA ÎN PRIVINȚA LUI ZANNI. FAIMOSUL ESTE DE PĂRERE CĂ ACESTA ÎL VA DEZAMĂGI: „O SĂ TE MUȘTE”)

„Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească.

Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a spus Cătălin Moroșanu.

 

Sursa foto: Instagram

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *