Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebrul multimilionar a rămas cu Ferrari-ul în pană, în Piața Victoriei

Multimilionarul Dan Nicorescu a rămas în pană cu superbul Ferrari Superfast 812, pe care a plătit nu mai puțin de 450.000 de euro. Din fericire pentru excentricul om de afaceri, un șofer binevoitor i-a sărit rapid în ajutor și a “dat curent” supermașinii care a rămas fără baterie, în Piața Victoriei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile rare.

În decembrie 2018, Dan Nicorescu și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România. Pe care se pare că nu l-ar fi rulat suficient, fapt care ar fi condus la episodul nedorit în care a fost imortalizată “bijuteria”. Prima victimă a staționării este, de regulă, bateria. Care se poate descărca atunci când mașina nu este folosită constant. Cu o astfel de situație neplăcută s-a confruntat, recent, și excentricul om de afaceri.

Pană în Piața Victoriei

CANCAN.RO a întâlnit “furia roșie” a lui Dan Nicorescu într-o intersecție din zona Piața Victoriei din Capitală, într-o ipostază în care, cu siguranță, miliardarul nu-și imagina să ajungă. Rămasă fără baterie, superba mașină a omului de afaceri a avut nevoie de ajutor în trafic pentru a reporni. Situația, într-un final, s-a rezolvat prin cea mai clasică metodă, utilizată de cei mai mulți șoferi care întâmpină astfel de probleme. (VEZI ȘI: MILIONARUL DAN NICORESCU A ACTIVAT “CODUL ROȘU DE SECURITATE”)

Pe scurt, cablurile standard de pornire ale impozantului Ferrari Superfast 812 au fost conectate la o mașină din apropiere, mai exact un Mercedes, care a putut oferi curent. Ulterior, “bijuteria” rafinatului domn Dan a putut fi condusă fără probleme până la reședința milionarului. De precizat că întreaga “operațiune” a avut loc într-o zonă foarte circulată din Capitală.

Dan Nicorescu a rămas în pană cu superbul Ferrari de 450.000 de euro

Bolidul miliardarului, admirat de pietoni

Ceilalți șoferi prezenți în trafic au înțeles, însă, situația și nu au fost deloc deranjați. Totodată, câțiva pietoni, atrași, cu siguranță de mașina lui Dan Nicorescu, s-au oprit și au privit cu atenție cum bolidul de 450.000 de euro este ajutat de un altul, mult mai scăzut ca valoare, să repornească la drum. Bateria, bat-o vina!

Cel mai “scump” garaj din București

Situația prin care a trecut Dan Nicorescu nu trebuie, însă, să surprindă. Asta pentru că miliardarul deține, în garajul său, mașini de lux care sunt estimate la 3 milioane de euro. Pe care le rulează în funcție de cum simte nevoia, niciuna nefiind de „trafic greu”. Printre acestea se numără: un Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €, primul Ferrari Superfast 812 din România – 450.000 €, un Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe – 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €.

Dan Nicorescu, alături de două dintre „bijuteriile” pe care le deține

Clipele de coșmar trăite de Dan Nicorescu

Dan Nicorescu, unul dintre cei mai excentrici milionari din România, a fost jefuit în octombrie 2020. Hoții au intrat peste el în casă, crezând că omul de afaceri doarme adânc, iar “operațiunea” va fi floare la ureche. Doar că jefuitorii au dat nas în nas chiar cu proprietarul, care se trezise. A urmat o altercație, în urma căreia afaceristul a fost rănit, după care încătușat. Hoții au furat mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de mare valoare, după care au părăsit imobilul.

Reamintim că Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, acesta avea primul său milion de dolari. Afaceristul este originar din Târgoviște. În trecut, el a fost funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de imobiliare și afaceri cu fier vechi. Deși la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului din București este evaluată la aproape 4 milioane de euro. (NU RATA: EXCENTRICUL MILIONAR DOVEDEȘTE CĂ A DEPĂȘIT TRAUMELE JAFULUI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *