Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un proxenet român și-a torturat iubita și a obligat-o să înghită inelul de logodnă. La câți ani de închisoare a fost condamnat în Anglia

Un proxenet român a șocat milioane de oameni din Anglia, după ce s-a aflat chinul la care și-a supus partenera de viață. Conform informațiilor din anchetă, bărbatul i-a torturat iubita pe care a închis-o într-o pivniță și a obligat-o să înghită inelul de logodnă. El a fost condamnat la aproape 8 ani de închidoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă.

Un român, călău pentru fosta iubită pe care a obligat-o să înghită inelul de logodnă

În vârstă de 43 de ani, Sandu Voicu și-a supus logodnica la abuzuri fizice “chinuitoare și umilitoare”, după ce a închis-o de două ori într-o pivniță, au scris jurnaliștii de la Leeds Live. Românul a devenit extrem de gelos gelos după ce unul dintre clienții femeii a vrut să își părăsească soția ca să înceapă o relație serioasă cu ea.

Cuplul s-a mutat la Leeds, în vara anului 2020, când victima a revenit la munca sexuală. După ce pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe planetă, Sandu Voicu a început să o abuzeze iar din cauza lipsei clienților, au mai relatat cei Leeds Live.

În acea perioadă, a precizat procurorul, cei doi au început să se certe după ce unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani ca să își achite datoriile. Proxenetul o ataca la fiecare trei sau patru zile, plesnind-o sau lovind-o cu piciorul. Episoadele de tortură au culminat când Sandu Voicu și-a dus logodnica în pivniță, unde a încuiat-o mai multe ore.  Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul și i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi.

La câteva zile după aceste scene înfiorătoare, românul a aranjat ca doi clienți să o viziteze pe logodnica lui și să întrețină relații sexuale neprotejate, dar ea a refuzat. Atunci, i-a spus că o va obliga să aibă partide intime cu 100 de bărbați, până când va leșina. Ulterior, a închis-o din nou în pivniță ore în șir, timp în care i-a spart inelul de logodnă și a făcut-o să îl înghită.

Sandu Voicu și-a amenințat fosta logodnică cu moartea

Victima proxenetului a povestit că acesta a fost agresiv cu ea în Suedia, iar când au ajuns în România, el a atacat-o din nou. Ulterior, ei s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să facă sex pentru bani. Românca a mai spus că Sandu Voicu are condamnări ca proxenet în Danemarca și Suedia.

Traumatizată după coșmarul trăit, femeia le-a spus polițiștilor că nu îi place să își vândă trupul pentru bani, însă, s-a temut pentru viața ei din cauza amenințărilor primite din partea bărbatului care a cerut-o de soție. Potrivit declarațiilor sale, acesta a amenințat-o că o va ucide pe ea, dar și pe unii dintre membrii familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată.

Sursa foto: Twitter

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *