Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Secretul Lorei pentru un ten perfect la 38 de ani. Ce face în fiecare dimineață

Lora apare de luni până vineri pe micul ecran, la „Vorbește lumea”, emisiunea de la Pro TV. Acolo, cântăreața de 38 de ani afișează un ten perfect, un chip luminos, fără imperfecțiuni. Și-a spus acum secretul.

Artista are mare grijă de tenul ei, mai ales că se machiază zilnic pentru aparițiile pe micul ecran. Folosește o cremă anume, dar are și un secret. Iată ce aplică pe piele dimineața pentru a avea un chip fresh și luminos toată ziua.

Secretul Lorei pentru un ten perfect la 38 de ani. Ce face în fiecare dimineață

„Cred că fiecare femeie trebuie să descopere ce produse i se potrivesc și cum îi impactează tenul. Tocmai din acest motiv, eu aleg ca în live-urile pe care le fac pe Facebook sau Instagram în care le prezint produsele mele, să le spun să testeze și să vadă dacă le sunt și lor bune sau nu.

Evident, eu am la îndemână și folosesc crema de zi din propria mea gamă de produse de beauty, care conține apă de trandafir și vitamine și care oferă tenului un boost hrănitor.

De asemenea, înainte de a începe să mă machiez și când mă demachiez, folosesc o apă micelară cu trandafir și vitamine. Fiecare zi la mine începe cu utilizarea plasturilor pentru ochi din hidrogel – și mă bucur să văd că tot mai multe fete din jurul meu au apelat la ei. În rest, am diferite loțiuni de corp pe care le aplic în timpul zilei.”, a declarat Lora în exclusivitate pentru Libertatea.

De o bună perioadă de timp, cântăreața s-a lansat și în afaceri, a lansat o serie de produse de înfrumusețare, chiar și o cremă de față după rețeta mamei sale.

Ce program are Lora de când a devenit prezentatoare la „Vorbește lumea”

Exclusiv pentru Libertatea, cântăreața a mărturisit că programul ei începe foarte devreme, se trezește înainte de ora opt. Prima parte a zilei e dedicată jobului de la Pro TV, dar după prânz își face timp pentru afacerea pe care o deține. „Programul meu începe foarte devreme de când am revenit în televiziune! Așa că înainte de ora 8:00 îmi sună ceasul și încep să mă pregătesc pentru a pleca spre PRO TV. Când încep să mă machiez, pornesc și live-ul pe pagina mea de Facebook. Sunt câteva minute tare plăcute în care pot sta de vorbă cu cei care mă urmăresc, le pot povesti despre produsele pe care le folosesc și am ocazia să aflu mai multe despre ei.

Apoi între 10:30 – 13:00 ne vedem la Vorbește lumea, iar după emisiune îmi fac timp pentru celelalte activități din viața mea: mă ocup de afacerea mea cu produse de beauty, fac planuri muzicale și petrec timp cu oamenii care contează pentru mine. Momentan, programul meu este atipic, deoarece nu am concerte. Dar nu vă ascund că abia aștept să revin și la acel haos organizat pe care-l aveam când fugeam dintr-un oraș în altul.”, ne-a spus Lora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *