Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Mircea Badea, după ce Loredana Groza a pozat provocator. „I-am trimis mesaj pe Instagram”

Mircea Badea i-a trimis un mesaj pe Instagram Loredanei Groza după ce a văzut pozele recent postate de artistă, cele în care poartă o bluză decoltată care îi pune formele în evidență. Artista nu i-a răspuns însă.

Artista a postat zilele trecute un selfie pe rețelele de socializare în care și-a expus bustul generos, într-o bluză extrem de decoltată. În timp ce unii au apreciat imaginea, alții au considerat-o vulgară. De data asta însă, sânii vedetei aproape că i-au ieșit din bluza foarte decoltată. Fotografia a fost realizată la volanul mașinii sale și a stârnit reacții neașteptate.

„Ai o vârstă acum, ar trebui să te mai liniștești”, „Mai ai puțin și semeni cu Loredana Chivu”, „Arăți foarte bine, bravo”, sunt câteva dintre comentarii.

În emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea a avut și el o reacție.

„Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă. I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă.

Bine că îmi răspund totuşi rusoaicele. Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva contextualizată. Adică, te duci la rapel?”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de marți seară, de la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *