Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 6 mai 2021. Săgetătorii își recâștigă încrederea de sine

Horoscopul zilei de 6 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător își recâștigă stima de sine și încrederea în propria lor persoană.

Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere între Venus, planeta iubirii, din zodia Taur și Pluto, planeta transformărilor, din zodia Capricorn. Contextul astrologic aduce multă intensitate în relații, mult romantism și erotism. Este o zi favorabilă pentru a ne demonstra sentimentele, însă prin dovezi practice, șansele de a ne consolida legăturile sentimentale fiind foarte mari. Aspectul ne susține și din punct de vedere financiar și putem fi recompensați pentru munca noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor lor, Berbecii pot profita de ziua de astăzi pentru a adăuga culoare în cuplu, pentru a readuce pasiunea în viața lor sentimentală și astfel pentru a-și consolida mai mult relația. Totodată, este posibil să se bucure de mici beneficii financiare sau de imagine sau să reușească să-și ducă la un alt nivel niște talente, poate chiar să primească bani din expunerea talentelor lor.

Horoscop Taur

Taurii se bucură din plin de trigonul format astăzi, dat fiind că Venus le este guvernatoare și se află în zodia lor, iar Pluto este guvernator al relațiilor. Nativii sunt pasionali, își demonstrează sentimentele și pun mult suflet în îmbunătățirea vieții sentimentale. Cei singuri se bucură de farmec, atrag ușor privirile, însă dacă vor să cucerească pe cineva, horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să ia frâiele în mână și să facă pași în direcția dorită. De asemenea, și pentru consolidarea poveștilor de dragosteeste nevoie de demonstrații și dovezi.

Horoscop Gemeni

Cum Venus este planeta care le guvernează iubirea, pentru Gemeni ziua de astăzi va fi resimțită destul de intens în plan sentimental. Nativii pot fi dornici până la agitație să cucerească pe cineva sau să petreacă timp cu persoana de care sunt îndrăgostiți. Și în cuplu se fac pași spre consolidare, dat fiind că nativii îmbină într-un mod excepțional pasiunea plutoniană cu romantismul venusian. Însă, mare atenție la grabă și la posibilitatea de a nu vedea realitatea exact așa cum este. Mare atenție la aspecte necunscute ale celeilalte persoane, la secrete. Este posibil ca în unele cazuri să fie vorba de o flacără care se aprinde dintr-o dată, dar se stinge la fel de repede. Unii nativi pot fi tentați să reînvie o poveste din trecut sau sunt frământați de amintiri și regrete.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de o zi foarte bună în relații, fie că este vorba de relația cu partenerul de viață, fie de relația cu ceilalți, prieteni, rude, colegi și colaboratori. Nativii pot să alunge monotonia în cuplu și să vină cu ceva nou, erotic, magnetic. Pe de altă parte, se pot bucura pentru reușita cuiva drag, poate chiar a unui prieten. Sunt și Raci atrași de persoane din anturaj care astăzi pot da curs acestei pasiuni.

Nu rata: Zodiac chinezesc – predicții pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de aspectul zilei între Venus din sectorul carierei și Pluto din sectorul muncii. Cumva, pentru nativi se petrece un eveniment profesional de care se temeau și care le provoca mult stres și agitație, dar care se petrece pentru binele lor. Horoscopul zilei îi susține pozitiv și îl vor trece cu brio, cu rezultate favorabile lor.

Horoscop Fecioară

Pentru cei din semnul Fecioară poate fi o zi a culegerii unor roade, cel mai probabil legate de un curs, de o călătorie, de ceva ce au învățat să facă. Poate un talent, poate creativitatea lor i-a dus pe nativi acolo unde-și doreau să ajungă. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a-și susține niște convingeri, pentru a ajunge la o viziune comună de viitor cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Balanță

Balanțele s-ar putea să aibă parte de unele tensiuni în familie sau cu partenerul de viață, mai ales dacă la mijloc sunt niște orgolii și nemulțumiri mai vechi. De asemenea, situația financiară sau situația unor bunuri materiale, bunuri de patrimoniu, poate sta la baza unor certuri de astăzi. Totuși, Venus le este guvernatoare și aspectul zilei îi poate ajuta pe nativi să rezolve orice tensiune. Pe cde altă parte, horoscopul zilnic îi sfătuiește să profite de context pentru a alunga monotonia din cuplu și pentru a reaprinde pasiunii, astfel consolidându-și relația.

Horoscop Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion este o zi favorabilă să demareze un proiect nou, să semneze un contract nou, să negocieze aspecte legate de o colaborare. Sunt foarte bine susținuți în comunicare, dat fiind că Pluto le este și guvernator. În plus, Venus, guvernatoarea relațiilor lor, aflată chiar în sectorul relațiilor și căsătoriei, îi ajută să se împace cu partenerul de viață, îi susține să aștearnă echilibrul în cuplu. Este momentul ca nativii să vină și ei cu dovezi de iubire practice, concrete și nu doar cu declarații de dragoste dacă-și doresc consolidarea relației.

Descoperă și: Horoscop occidental pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ocazia să-și recâștige stima de sine și încrederea în privința unei situații profesionale, cel mai probabil. Posibil ca la un moment dat, din cauza rezultatelor de la locul de muncă sau din cauza spuselor colegilor, nativii să se fi simțit neapreciați și nevalidați. Astăzi ar trebui să prindă curaj și să-și pună mai mult în valoare abilitățile, dar și să se folosească de acestea pentru a-și îmbunătăți situația profesională. Cei care vor să aducă îmbunătățiri stilului de viață, sănătății, astăzi au puterea necesară să o facă, însă s-ar putea să nu fie ceva pe termen lung, dat fiind că Venus zilele următoare va face un careu cu Jupiter, guvernatorul lor.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt favorizați de contextul astrologic al zilei. Este un context favorabil iubirii, pasiunii, erotismului, însă pentru a-l pune în practică trebuie să fie în relația ideală. În caz contrar, nativii sunt dispuși la schimbări. Nu vor accepta declarații de iubire fără dovezi concrete și nici nu vor tolera relații fără fond și structură.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător resimt contextul astrolog al zilei ca fiind foarte apăsător. Nativii se pot simți neînțeleși, sunt foarte rezervați în comunicarea emoțiilor, însă Venus îi susține foarte mult să-și învingă fricile și să facă ceva concret în vederea îmbunătățirii unui aspect legat de viața lor personală, poate legat de familie, poate legat de locuință.

Horoscop Pești

Peștii au idealuri înalte, iar contextul astrologic al zilei le cere să le pună în practică, să facă ceva concret pentru a demara un plan, pentru a materializa o dorință, pentru a începe un proiect pe care-l au în minte. Horoscopul zilei de 6 mai îi susține în comunicare, negocieri, le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană apropiată. De ținut cont că promisiunile și declarațiile de dragoste fără dovezi concrete nu vor fi luate în calcul în perioada aceasta.

Te-ar putea interesa: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Sursa foto: freepik.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *