Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Delia și Loredana Groza, sărut neașteptat pe scenă, în fața camerelor de filmat

Delia și Loredana Groza sunt protagonistele celui mai neașteptat moment. Vedetele de la Antena 1, juratele de la „X Factor”, s-au sărutat pe scenă, în fața camerelor de filmat.

Mult timp s-a crezut că cele două cântărețe sunt rivale, că se întrec în melodii și concerte. Zvonurile au fost spulberate însă când Loredana Groza s-a alăturat proiectului „X Factor”, când a acceptat propunerea de a face parte din juriul concursului.

Delia și Loredana Groza, sărut neașteptat pe scenă, în fața camerelor de filmat
Juriul „X Factor”

Delia și Loredana Groza stau la aceeași masă, ba chiar au realizat și pictoriale împreună, au demonstrat că se înțeleg foarte bine.

Delia și Loredana Groza, sărut neașteptat pe scenă, în fața camerelor de filmat
Delia și Loredana Groza, pictorial pentru revista VIVA!

Acum, cele două sunt protagonistele unui episod surprinzător. Se pare că Loredana Groza va fi invitată la „iUmor”, emisiunea unde Delia este jurat. Acolo, artista va impresiona cu talentul ei, iar Delia nu va rămâne indiferentă. Merge la Lori, o prinde ușor de cap și o sărută chiar pe buze, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

Loredana Groza nu se ferește și așa cele două artiste realizează un moment savuros pe micul ecran. În promo-ul emisiunii „iUmor” se poate vedea un mic cadru, dar întreg momentul va fi difuzat la Antena 1 săptămâna viitoare, miercuri, 12 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *