Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cântăreața Adele a pozat fără pic de machiaj în ziua în care a împlinit 33 de ani

Adele a cucerit lumea întreagă cu talentul ei, cu vocea sa specială. În ultimii ani, artista de talie internațională a impresionat și cu transformarea fizică, a slăbit zeci de kilograme. Acum, la 33 de ani, a pozat fără pic de machiaj.

Cântăreața Adele a divorțat în anul 2019 de soțul ei. De atunci a început seria transformărilor. Pentru a ajunge la silueta de acum, vedeta a slăbit 45 de kilograme. Potrivit unor surse, aceasta a lucrat alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood, scrie libertateapentrufemei.ro.

Cântăreața Adele a pozat fără pic de machiaj în ziua în care a împlinit 33 de ani

Acum, pe 5 mai, cântăreața și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 33 de ani și a apărut în fața fanilor săi într-un mod neașteptat. Pe Instagram a publicat mai multe imagini, una cu noua ei silueta, una dintr-o vacanță, iar cea care a atras atenția este fotografia în care apare complet nemachiată.

Are părul pe spate, iar chipul îi iese în evidență.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au apreciat noua postare cu peste cinci milioane de like-uri. I-au transmis și o mulțime de mesaje în care au complimentat-o. „La mulți ani, zeița noastră! (…) Superbă ca de obicei. (…) Ești așa de frumoasă! (…) Regina!”.

Foto: Instagram, Hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *