Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Situație bizară la locul de muncă! Un tânăr a devenit, fără voia sa, ”tătic”

Un tânăr cere sfaturi internauților, după ce colega lui de muncă însărcinată le spune oamenilor că el este tatăl copilului ei. Asta în ciuda faptului că între ei nu a fost vorba vreodată de nicio relație amoroasă.

Un tânăr s-a trezit într-o situație destul de incomodă la locul de muncă. Asta după ce a descoperit faptul că una dintre colegele sale, care este însărcinată în cinci luni, le spunea oamenilor că el este tatăl bebelușului ei. La început, totul părea o glumă, mai ales că femeia era într-o relație cu un alt bărbat.

Lucrurile, însă, au luat-o razna și oamenii au început să o creadă pe tânără. Bărbatul și-a luat inima-n dinți și și-a înfruntat colega, cerându-i să nu mai perpetueze minciuna, mai ales că este într-o relație de cinci ani cu altă femeie. Doar că a avut parte de o surpriză! Aceasta s-a simțit jignită, mai ales că scena a avut loc în fața celorlalți colegi, și a început să plângă.

Femeia ar fi spus că totul a fost o glumă nevinovată și că nu ar fi trebuit să reacționeze așa. Tânărul și-a împărtășit povestea pe un cont de socializare și i-a întrebat pe internauți dacă nu cumva a gestionat situația greșit. Majoritatea, însă, au sărit în apărarea lui.

”Asta nu a fost o glumă. Femeia a mințit și a spus oamenilor că s-a culcat cu tine, ca ei să creadă că tu ești de fapt tatăl copilului ei. Cine știe ce urmărea! Trebuie să vorbești cu cineva de la Resurse Umane neapărat”, a spus un internaut.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *