Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana și Ilie Năstase, împreună de Paște. Când are loc prima înfățișare la procesul de divorț

Vor semna curând actele de divorț, însă Ioana și Ilie Năstase nu stau departe unul de altul. Paștele l-au petrecut împreună!

Pe 16 aprilie, Ioana Năstase anunța că ea și Ilie Năstase vor petrece Paștele la Constanța, cu familia și apropiații ei. Spunea că vor fi împreună, chiar dacă sunt în plin divorț.

„Eu aştept termenul de divorţ, el, citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat ea acum câteva săptămâni pentru click.ro.

Iată că Ioana Năstase s-a ținut de cuvânt, nu și-a lăsat soțul singur de sărbători, chiar dacă sunt în plin divorț. Cei doi au apărut împreună de Paște, alături de apropiații lor.

Pe pagina de Facebook a Ioanei Năstase a apărut recent o fotografie în care aceasta apare alături de Ilie și de încă un cuplu. Toți stau așezați la o masă festivă, în aer liber.

În imagine se poate observa că Ioana poartă o bluză viu colorată, cu galben și verde, iar Ilie Năstase, o cămașă verde și o pereche de jeans. Se pare că cei doi s-au asortat din punct de vedere vestimentar.

Ioana Năstase nu renunță la divorț

Soția lui Ilie Năstase a făcut recent declarații despre separarea de acesta, a menționat că procesul de divorț merge înainte, în luna iunie are loc prima înfățișare.

„Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a declarat Ioana Năstase după Paște pentru click.ro.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în iunie 2020, iar aceasta a depus actele de divorț în martie 2021.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *