Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imaginea cu peste 100.000 de aprecieri a Antoniei. A pozat în costum de baie pe plaja din Maldive

Are 32 de ani și e considerată cea mai frumoasă femeie din România. Da, despre Antonia este vorba, iubita lui Alex Velea și mama a trei copii. Vedeta a pozat în costum de baie pe plajele din Maldive și a făcut furori.

În urmă cu aproximativ două zile, Antonia și Alex Velea au părăsit România pentru o scurtă vacanță. S-au îmbarcat în avion cu destinația Maldive. Acolo vor petrece următoarele zile.

Au ajuns deja, au avut parte și de primele clipe de relaxare. Cântăreața își ține la curent fanii cu tot ce face chiar pe rețelele de socializare, pe Instagram e foarte activă. Aceasta a postat chiar și prima imagine din vacanță. Apare pe plajă, într-un costum de baie din două piese. Acesta îi lasă formele la vedere, silueta Antoniei iese în evidență.

Artista a avut un mesaj scurt de transmis. „Paradis”, a scris aceasta. Fanii au răsplătit-o cu aproximativ 100.000 de like-uri în doar cinci ore de la postarea imaginii în mediul online.

Unii dintre ei i-au lăsat și comentarii. „Unii chiar își trăiesc viața. (…) Cea mai frumoasă femeie din univers. (…) Distracție plăcută!”.

Antonia a suferit o operație de mărire a bustului în februarie 2020

Vedeta a postat pe InstaStory un video în urmă cu un an, în care a dezvăluit că s-a operat la sâni, mai ales că toți s-au gândit că aceasta ar avea alte probleme de sănătate.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, susţinea Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram.

Iubita lui Alex Velea a ținut să le spună tuturor atunci că se simte bine și i-a rugat să nu îi mai trimită mesaje, pentru că totul este în regulă. „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *