Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 5 mai 2021. Vărsătorii pot primi bani

Horoscopul zilei de 5 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător pot primi o sumă de bani sau un comision, un bonus sau cadou.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia să se relaxeze, în primul rând, la nivel psihic. Chiar dacă vin după o perioadă cu zile libere, mulți nativi abia acum încep să scape de încordare. Prima parte a zilei poate fi mai agitată mental, nativii pot fi în vervă mai ales dacă au de susținut un interviu, examen, dialog important sau discurs public, însă ulterior se vor calma. Posibil ca unii Berbeci să ajungă la concluzii uimitoare, să realizeze că au depășit trecutul și au învățat niște lecții importante.

Horoscop Taur

Taurii au parte de o zi favorabilă relațiilor de prietenie și nativii se pot bucura de susținere din partea celor apropiați, inclusiv fiind vorba aici de sprijin profesional venit din partea asociaților. Posibil ca în prima parte a zilei să apară o neînțelegere, încordare în privința desfășurării unor proiecte de grup, însă ulterior contextul se dizolvă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere atenție la conflictele cu superiorii și la exercitarea funcției. Posibil ca mulți nativi să ia decizii radicale în această perioadă în legătură cu cariera lor, mai ales stimulați de contexte financiare.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni ziua poate începe cu unele tensiuni cu superiorii, conflicte legate de o funcție sau care țin de responsabilitățile lor, însă ulterior contextul se va dizolva și nativii se pot bucura chiar de laude, apaluze, aprecieri. Faptul că li se recunosc meritele îi stimulază și le dă o nouă perspectivă asupra situației lor profesionale.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă foarte mult de latura spirituală a vieții. Posibil ca la primele ore ale dimineții să fie mai încordați și tensionați și chiar acest aspect să-i determine să caute alinare în aceste sfere. Pe de altă parte, este o zi în care-și apără cu hotărâre credințele, convingerile și dau dovadă de moralitate și integritate.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să evite ca în prima parte a zilei să se preocupe de contexte financiare, mai ales de acelea care au legătură cu actele, de exemplu legate de un credit sau de plata unor taxe, impozite. S-ar putea să nu funcționeze prea bine sistemul și să piardă timp. Horoscopul zilei le poate aduce mici atenții, cadouri și amabilități din partea partenerului de viață sau a celor cu care au conexiuni.

Horoscop Fecioară

Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și le oferă nativilor ocazia de a se apropia mai mult de partenerul de viață, de a se conecta la nevoile acestuia și chiar de a se împăca, dacă au existat certuri, însă prima parte a zilei trebuie evitată pentru că Luna este în careu chiar cu Mercur, guvernatorul lor. De asemenea, în discuțiile profesionale, pot apărea tensiuni și neînțelegeri, așa că negocierile trebuie amânate pentru amiază.

Horoscop Balanță

Balanțele simt o mare nevoie de odihnă și de detașare de problemele cotidiene. Posibil să fie mai agitați în prima parte a zilei și întocmai această stare să-i obosească și să le inducă nevoia de relaxare. Cei care nu lucrează pot ajunge la o stare plăcută de eliberare și pace, de calm. La locul de muncă pot apărea tensiuni, de asemenea, în prima parte a zilei, de aceea dacă au ceva de făcut care le trezește antipatie, pot amâna pentru amiază.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii, iar acest aspect le aduce ai multă sensibilitate, emoție, romantism și tandrețe. Pot fi foarte expresivi cu sentimentele lor și mai dornici de a cuceri, dacă sunt singuri. Nativii care au copii se apropie mai mult de aceștia, iar în cuplu, dacă dimineața poate fi încordată din cauza unor discuții financiare, ulterior totul va fi dat uitării.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii s-ar putea să fie ușor stresați de niște dialoguri cu părinții la primele ore ale dimineții, însă dacă vor ști să abordeze situația și să o echilibreze, nu vor da naștere unui conflict. Mulți nativi simt nevoia să se preocupe de casă, să se dedice activităților gospodărești și o vor face cu multă bucurie, mai ales cei care redecorează sau cumpără un obiect nou în locuință.

Horoscop Capricorn

Comunicarea este un punct foarte al Capricornilor astăzi, însă cu atenționarea că la primele ore ale dimineții pot fi mai conflictuali cu colegii de muncă, mai ales dacă nu li se respectă niște ordine, judecăți sau sfaturi date. Ulterior au parte de dialoguri calme, posibil chiar pe teme spirituale, și pot afla vești sau pot primi informații care să-i bucure.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi stresați în prima parte a zilei de un context financiar, poate de o discuție legată de bani sau de faptul că nu-și pot satisface o plăcere din cauza unor lipsuri. Ulterior contextul se schimbă și unii nativi pot primi vești bune legate de salarizare sau chiar mici bonificații sau avantaje pe care le pot monetiza.

Horoscop Pești

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Peștii se bucură de sensibilitate, romantism, simț poetic, deschidere către latura spirituală, însă s-ar putea ca în prima parte a zilei să aibă parte de trăiri confuze și emoții contradictorii și chiar să devină irascibili. Horoscopul zilei de 5 mai le oferă nativilor o grație aparte și îi face plăcuți, captivanți pentru cei din jur.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *