Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop chinezesc pentru 5 mai 2021. Marți este o zi guvernată de Apă Yin și Bivol

Elementul sinelui care se află în ciocnire cu influența zilei este Focul Yin, astfel că pentru acesta ziua este destul de tensionată, cu multe preocupări și cu multe griji, cu acțiuni și întâmplări neprevăzute. 

Elementul sinelui Foc Yang poate semna anumite contracte, poate face anumite parteneriate. Propuneri neașteptate, din sfera jobului, îl pot entuziasma pe efervescentul Foc Yang . 

Elementelele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de interacțiunea cu elementul care guvernează această zi, astfel că sunt joviali, plin de energie și bună dispoziție, alături de cei dragi. 

Descoperă și: Zodiac chinezesc – predicții pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021

Mai mult timp alături de familie, pentru Metal yang și Metal Yin 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin preferă să stea mai mult alături de membrii familiei, iar la finalul zilei aleg să regândească anumite proiecte asupra cărora mai au ceva îndoieli.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt în mijlocul prietenilor, sunt chemați la întâlniri ad-hoc, la care răspund cu încântare și se bucură împreună de o zi plină de evenimente. 

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt în căutarea de soluții, pentru ca să îi renoveze casa sau să își cumpere o casă, anul acesta. Fac calcule și planuri alături de partener, iar celibatarii sunt și ei preocupați de mărirea veniturilor lunare. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Capră și excelentă pentru nativii din an de Șobolan. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Te-ar putea interesa: Horoscop occidental pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Sursa foto: captură video YouTube / HowtorockSpirit

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *