Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Salam a făcut show într-un restaurant din București, după ce a devenit ajutor de bucătar: “Solo percuție”! Cum s-a descurcat când fiica sa i-a cerut o omletă

În această seară, Florin Salam și-a invitat partenera de viață, dar și fiica, și ginerele la un restaurant de fițe din Capitală. La câteva minute după ce s-au așezat la masă, manelistul s-a transformat din client în ajutor de bucătar și a făcut un adevărat show în fața familiei. În filmările publicate chiar de Betty Blue, puteți vedea cum s-a descurcat celebrul artist când aceasta i-a cerut să-i pregătească o omletă.

Florin Salam, în rolul unui ajutor de bucătar la un restaurant din București

Îmbrăcat într-un tricou alb, cu pantaloni roșii, ochelari de soare și cu două ustensile extrem de folosite în bucătărie, Florin Salam și-a intrat în rolul unui ajutor de bucătar după ce a primit o bonetă albă. Înainte să-i fie adusă de chef-ul restaurantului de lux, manelistul i-a avertizat pe cei alături de care a venit să ia cina: “Urmează solo percuție”, iar Roxana Dobre, Betty Blue și soțul său l-au aplaudat.

Știind că nu doar familia este cu ochii pe el, ci și ceilalți clienți din local, Florin Salam a făcut câteva mișcări de dans. Ulterior, el a fost rugat de fata sa cea mare să-i facă o omletă, iar el nu a refuzat.

“Ne faci și nouă o omletă?”, a întrebat Betty Blue pe înregistrarea postată pe IG Story. După ce a pus ulei pe plita electrică aflată în fața apropiaților, îndrăgitul artist a încercat să spargă un ou după una dintre schemele cunoscute în rândul bucătarilor. Spre amuzamentul lui, dar și al celorlalți, el “a picat” acest test. Manelistul nu a fost descurajat și a mai exersat… după cum puteți vedea în imaginile încărcate de fiica sa.

Nu rata: Cum a cucerit-o Florin Salam pe Roxana Dobre. Artistul a dezvăluit ce făcea în fiecare noapte

În urmă cu aproape două săptămâni, s-a lansat colaborarea-bombă dintre Loredana Groza și 10 dintre cei mai apreciați maneliști, printre care se numără Florin Salam și Vali Vijelie. Cele două melodii lansate de de jurata de la “X Factor” și “greii” manelelor a ajuns repede pe locul întâi în trendingul TouTube-ului românescu și pe locul opt, în topul mondial.

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza în public: “Trebuie să-mi anunț familia”! Răspunsul cântăreței face furori | FOTO

Sursa foto: Instagram Stories

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *