Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

E oficial! Alina Vidican și-a refăcut viața în Statele Unite ale Americii

Au trecut ani buni de la divorțul de Cristi Borcea, dar și de când Alina Vidican s-a afișat la brațul unui bărbat. Acum însă, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal, iar fosta doamnă Borcea să fi găsit un echilibru și, totodată, un partener pe măsură. Imaginile în care apare Alina Vidican alături de iubitul ei, ne dau de înțeles că este o relație foarte serioasă. 

Recent, Alina Vidican a surprins pe toată lumea, când la o prezentare a celebrei companii Ferrari de la Miami, s-a prezentat la brațul unui domn misterios. Ulterior, gesturile tandre, sărutările fierbinți și îmbrățișările au confirmat că între cei doi este o relație de iubire.

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au fost cu adevărat o apariție de neratat în cadrul evenimentului.  Ea ,într-o salopetă albă cu o pălărie pe cap și un șal într-o nuanță de albastru, la care a asortat o poșetă a unui brand celebru. Iar el, într-o pereche de pantaloni albi, o cămașă foarte lejeră tot într-o nuanță de albastru, ochelari de soare și o pălărie, pentru a fi în ton cu iubita lui.

Nu știm, deocamdată, cine este domnul și cu ce se ocupă, dar cert este că situația financiară a lui este una foarte bună. În plus, dacă ne amintim bine, nu este prima dată când Alina Vidican  se afișează cu acest domn. În urmă cu o lună, cei doi au apărut împreună pentru prima dată, într-o fotografie postată de mama Alinei, dar nu se știa care este, de fapt, legătura dintre fosta doamnă Borcea și bărbatul misterios.

CITEȘTE ȘI ALINA VIDICAN ȘI-A REFĂCUT VIAȚA? BLONDINA A APĂRUT PENTRU PRIMA DATĂ ALĂTURI DE UN BĂRBAT, DE LA DIVORȚUL DE CRISTI BORCEA

Alina Vidican și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în urmă cu cinci ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat după o condamnare în Dosarul Transferurilor. Alina și Cristi Borcea au rămas, altfel, în relații bune de dragul celor doi copii pe care-i au împreună Alexandru de 9 ani și Gloria de 6 ani.

VEZI ȘI VESTE TERIBILĂ PENTRU ALINA VIDICAN! TATĂL FOSTEI SOȚII A LUI CRISTI BORCEA S-A STINS, DUPĂ O LUNGĂ SUFERINȚĂ

Sursă foto: Facebook.com

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *