Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Catinca Roman pleacă din România. Unde se mută sora Oanei Roman

La 53 de ani, Catinca Roman a luat o decizie neașteptată. Sora Oanei Roman a declarat că pleacă din România, în curând se va muta în Spania.

Catinca Roman a hotărât ca după pandemie să părăsească România și să se mute la 3.000 de kilometri distanță, în Spania. Acum, sora Oanei Roman e legată mai mult de tatăl ei, Iosif Zilahy, de care trebuie să aibă grijă.

„M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici.

Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Catinca Roman este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, vedeta a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată.

„Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii”, a declarat Catinca Roman.

Catinca Roman are o fiică, pe Calina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *