Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andra, la un pas de a cânta manele. Ce propunere a primit artista și de la cine

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate cântărețe din România. Se mândrește cu talentul ei, cu reușitele pe plan muzical de fiecare dată când are ocazia. Acum, artista a dezvăluit că a fost la un pas de a cânta manele.

În urmă cu ani de zile, când era la începutul carierei, Andra a primit propunerea de la Dan Bursuc, un impresar cunoscut, să înregistreze și să cânte manele.

Pe vremea aceea, artista performa alături de orchestra familiei și nu a acceptat propunerea, ea și-a dorit însă să cânte muzică ușoară.

„La început, pentru că eu cântam cu orchestra familiei la evenimente, cântam toate stilurile, puteam să aleg înspre ce vreau să merg. Puteam să cânt manele, puteam să cânt muzică populară sau muzică ușoară.

Am avut și propuneri la vârsta aceea de la Dan Bursuc țin minte, la 11, 12 ani, să înregistrez câteva manele și să cânt. Puteam să fiu Andra, fetița minune.”, a povestit Andra pe YouTube în podcastul lui Mihai Morar.

Andra, la un pas de a cânta manele. Ce propunere a primit artista și de la cine
Andra și Dan Bursuc, cunoscutul impresar

„Tu puteai să fii Andra, fetița de aur.”, a completat prezentatorul râzând.

În prezent, Andra are peste 3 milioane și jumătate de fani care o urmăresc pe Facebook, pe Instagram 2 milioane și jumătate, iar pe YouTube a făcut furori cu cea mai recentă piesă a sa și a celor de la 3 Sud-Est, „Jumătatea mea mai bună”, aceasta are peste 24 de milioane de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *