Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț. Unde au dus-o pe fiica lor

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună chiar dacă au divorțat. Cei doi au dus-o pe fiica lor Isabela într-o mică vacanță.

În urmă cu câteva zile, pe 29 aprilie, Oana Roman dezvăluia că sărbătoarea Învierii o va petrece alături de cei dragi. Din planurile ei nu l-a exclus atunci pe fostul soț. „Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, declara vedeta la Antena Stars.

S-a ținut de cuvânt și sărbătoarea a petrecut-o alături de cei dragi, a plecat cu fiica, dar și cu Marius Elisei într-o scurtă vacanță în Gorj, la prieteni. Cei trei au petrecut mult timp în natură, în pădure, au făcut poze împreună și s-au bucurat de vremea frumoasă.

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț. Unde au dus-o pe fiica lor

„Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! (…) M-am relaxat într-un loc de vis, absolut minunat. Am venit aici, la niște prieteni foarte buni de-ai mei, în milocul naturii, avem râul, pârăul, pădurea, natura. (…)

Ne-am plimbat, am dormit după masă două zile la rând, lucru care nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp. M-am relaxat, m-am deconectat, m-am rupt un pic de lume”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Marius Elisei a fost discret, nu a postat imagini pe rețelele de socializare cu fiica și fosta soție, însă în pozele din galeria foto se poate observa că acesta a petrecut mult timp cu micuța Isabela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *