Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ilie și Ioana Năstase, momente speciale în ziua de Paște. Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

Chiar dacă au anunțat că divorțul este iminent, Ilie și Ioana Năstase nu au putut sta departe unul de celălalt în ziua de Paște. Așadar, cei doi s-au văzut și au petrecut sărbătorile pascale ca o adevărată familie. 

Pentru că sărbătorile se petrec alături de familie, nici Ioana și Ilie Năstase nu au făcut rabat de la această regulă. Astfel că s-au strâns în jurul mesei și au petrecut alături de persoane dragi lor și mai că ne fac să ne gândim că ar fi posibilă o împăcare.

CITEȘTE ȘI: IOANA NĂSTASE, DECLARAȚII DESPRE NOUA VIAȚĂ ALĂTURI DE ILIE: „SUNTEM ÎN POST, MAI IERTĂM ŞI NOI” 

Ioana Năstase: „Decizia divorțului nu mă face să-mi schimb atitudinea”

Cu toate că lucrurile nu au fost tocmai roz între ei –  ne amintim episodul în care fostul mare tenismen a fost violent cu ea – Ioana Năstase a decis ca aceste sărbători să le petreacă alături de Ilie Năstase. Poate pentru că de sărbători toată lumea are tendința să fie mai bun sau poate doar a fost empatică, cert este că Ioana, în urmă cu câteva săptămâni, declara că divorțul nu o va face să-și schimbe atitudinea față de Ilie Năstase.

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.

VEZI ȘI: CE ARE DE GÂND SĂ-I FACĂ FOSTUL MARE TENISMEN SOȚIEI SALE? IOANA NĂSTASE FACE DECLARAȚII TĂIOASE: „EU NU SUNT GENUL SĂ TOLEREZ”

Sursă foto: facebook.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *