Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

De ce a „fugit” Bianca Drăgușanu în Dubai + Iulia și Mihai Albu, fără „armistițiu” de Paște

Superproducția CANCAN NEWS revine cu o nouă ediție incendiară. Apăsați butonul PLAY pentru o experiență unică. Iată, în câteva cuvinte, ce v-am pregătit pentru azi.

BĂDĂLĂU ȘI BODI, SCOȘI DIN “SCHEMĂ” DE BIANCA DRĂGUȘANU

Bianca Dăgușanu a ”fugit” în Dubai, dar nu cu Bodi sau Bădălău. CANCAN NEWS vă prezintă informații exclusive despre escapada vedetei pe tărâmul milionarilor. Aflați imediat care este, de fapt, motivul pentru care blonda a plecat din țară.

1 MAI ȚANȚOȘ CA ALTUL, 1 MAI TRENDY CA ALTUL

Anca Serea, Adi Sînă, Paula Chirilă, Bogdan Vlădău, Selly, Amna și mulți alții s-au distrat de 1 Mai așa cum o făceau în vremurile bune. CANCAN NEWS vă prezintă topul vedetelor care n-au făcut rabat de la nimic pe litoral, în minivacanță.

IULIA ȘI MIHAI ALBU, RĂZBOIUL DECLARAȚIILOR

Iulia și Mihai Albu, în conflict de Paște, din cauza fiicei lor. CANCAN NEWS vă prezintă, în exclusivitate, războiul declarațiilor făcute de foștii soți.

CE “CAZIER” AUTO ARE GIGI BECALI

Gigi Becali a rămas fără permis, dar ”cazierul” lui auto este cât… cartea de telefoane! În a doua zi de Paște, latifundiarul din Pipera a apăsat prea tare pedala de accelerație. Patronul FCSB are însă un întreg istoric cu abaterile făcute la volanul bolizilor de lux pe care-i conduce.

ILIE ȘI IOANA NĂSTASE AU RENUNȚAT LA DIVORȚ?!

Ilie Năstase și soția au renunțat la divorț? CANCAN NEWS vă prezintă imaginile care-i vor da de gol, dar și declarațiile Ioanei Năstase. Dacă a reușit fostul mare tenismen să o înduplece pe soție să nu mai divorțeze, aflați doar de la noi.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *