Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a negociat un interlop din București șpaga pentru polițist!

Unul dintre membrii clanului „Amet Metin” a fost prins drogat la volan, dar a crezut că a găsit soluția pentru a scăpa. Așa că a încercat să negocieze, ca la piață, șpaga pentru un polițist din Râșnov, județul Brașov. Avea să ajungă imediat în arest.

Interlopul a picat testul cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metadonă, dar a încercat să mituiască, pentru a scăpa de dosar. Iniţial, interlopul i-a oferit suma de 50 de euro, însă poliţistul a refuzat, astfel că a mărit apoi suma de bani la 100 de euro, 200 de euro, 300 de euro, 400 de euro şi într-un final la 500 de euro. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL BEBINO, ȚINTA UNUI NOU ATAC MAFIOT. POLIȚIȘTII AU DESCHIS UN DOSAR PENAL)

Cum a negociat un interlop din București șpaga pentru un polițist!

Avea să fie refuzat de fiecare dată. Și apoi reținut. „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 4 mai  2021, reținerea preventivă a unui inculpat, cunoscut ca membru al clanului lui Amet Metin din Bucureşti, pentru săvârșirea infracțiunii de „dare de mită”, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul, în seara zilei de 03 mai 2021, i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele de 50 Euro, 100 Euro, 200 Euro, 300 Euro, 400 Euro şi în final 500 Euro, cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi  şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă, iniţial pentru a nu fi testat, iar apoi pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive. Poliţistul a refuzat mita şi a denunţat fapta procurorilor. (NU RATA: INCREDIBIL! UN INTERLOP DIN TIMIȘOARA ÎȘI AMENINȚĂ RIVALII ÎNTR-UN LIVE CU PISTOLUL ȘI GLONȚUL ÎN MÂNĂ: „SĂ OMOR ȘAPTE, OPT, ULTIMUL MI-L TRAG EU ÎN CAP”. VIDEO)

Inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, în cursul zilei de 5 mai 2021, cu propunere de arestare preventivă.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *