Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul principe Nicolae, soția și fiica, în haine tradiționale de Paște. Cât a crescut strănepoata regelui Mihai

Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, sărbătoresc Paștele în straie de sărbătoare. Chiar și Maria Alexandra, fiica lor și strănepoata regelui Mihai, poartă costum tradițional în ziua de Paște.

De când fiica lor a venit pe lume, fostul principe Nicolae și Alina nu s-au ferit să o arate tuturor. Au arătat-o pe Maria Alexandra și la botez, chiar și de Crăciun, la toate aniversările importante de până acum.

Fostul principe Nicolae, Alina și fiica lor, de Crăciun

La șase luni de când a venit pe lume, Maria Alexandra poartă haine tradiționale de sărbătoare. Fostul principe Nicolae a transmis cu ocazia Paștelui un mesaj special, dar a arătat și câteva poze de familie. El și soția poartă haine tradiționale, dar cea care atrage atenția e fiica lor, îmbrăcată într-o rochiță roșie.

„Hristos a Înviat! Sărbători Pascale binecuvântate!”, a scris acesta în mediul online. Cei care au remarcat fotografiile au reacționat cu mii de aprecieri, dar și comentarii. „Cât de repede a crescut păpușa drăgălașă. Să trăiască alături de părinții ei îndrăgiți de noi. (…) Sărbători cu bine!”

Fostul principe Nicolae şi Alina-Maria au vorbit despre cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

„Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.

Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată.”, povestea principele Nicolae în noiembrie 2020 pentru adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *