Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii neștiute din familia lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă soția prezentatorului

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, a preferat să-și țină familia departe de camerele de filmat. El apare aproape zilnic pe micul ecran, însă nu și soția și fiica. Iată detalii despre viața de familie a prezentatorului.

De luni până vineri, Mihai Gâdea le dă întâlnire telespectatorilor Antena 3 de la ora 21.00. Mulți îl văd pe acesta doar în postura de prezentator, nu și de soț sau de tată.

Prezentatorul de la Antena 3 este într-o relație de aproximativ 18 ani. Pe cât de cunoscut este el, pe atât de discretă este soția Agatha Kundri. Aceasta este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004, iar acum este sociolog. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani, când fiica lor avea trei ani, scrie viva.ro.

Se cunoaște faptul că Agatha participă la competiții de triatlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe discipline: înot, bicicleta și alergare și deține o grădiniță cu program afterschool, înființată în 2011.

Mihai Gâdea are o fiică de 18 ani

Agatha și Mihai Gâdea au împreună o fiică, pe nume Maisha Karina, care a împlinit 18 ani în luna august a anului trecut. Tânăra este pasionată de fotografie și muzică.

Cea mai recentă apariție a acesteia alături de tatăl ei datează de la Anul Nou. Karina Maisha dezvăluia într-o postare pe Instagram unde a petrecut cu familia sărbătorile de iarnă. Tânăra și Mihai Gâdea purtau ţinute de gală, iar în spatele celor doi se putea zări Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *