Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Apariție spectaculoasă a Loredanei Groza. Cum s-a îmbrăcat artista. Mesajele au curs lanț

Loredana Groza surprinde din nou cu ultima apariție pe contul de Instagram. Artista a postat un selfie și și-a expus bustul generos, într-o bluză extrem de decoltată. În timp ce unii au apreciat imaginea, alții au considerat-o vulgară.

Faptul că interpreta este în continuare una dintre cele mai sexy artiste din showbiz, nu este o noutate. Însă, Lori reușește să surprinsă cu fiecare apariție în public.

Apariție spectaculoasă a Loredanei Groza. Cum s-a îmbrăcat artista. Mesajele au curs lanț

De data asta, sânii vedetei aproape că i-au ieșit din bluza foarte decoltată. Fotografia a fost realizată la volanul mașinii sale și a stârnit reacții neașteptate.

„Ai o vârstă acum, ar trebui să te mai liniștești”, „Mai ai puțin și semeni cu Loredana Chivu”, „Arăți foarte bine, bravo”, sunt câteva dintre comentarii.

Loredana Groza a făcut senzație alături de cei 10 maneliști, în piesa „Fericire”

Pe 22 aprilie, Loredana Groza a lansat piesa „Fericire” alături de 10 maneliști.

Melodia cu un succes spectaculos a făcut senzație în mediul virtual. Florin Salam, Vali Vijelie, Culiță Sterp și Jador se numără printre artiştii pe care Costi Ioniţă i-a convins să colaboreze la proiectul muzical inedit.

Până acum, melodia are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost chiar și în topurile internaționale.

Invitată la Antena 3, Loredana Groza a făcut noi declarații despre colaborarea sa muzicală cu cei 10 maneliști. A subliniat faptul că nu regretă nimic și că piesa lansată nu este manea, ea susține că au inventat un nou gen muzical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *