Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Albu petrece Paștele fără fiica Mikaela. „Nici nu o pot suna, are telefonul restricționat”

Mihai Albu a anunțat că va petrece Paștele alături de mama lui, departe de fiica Mikaela. Creatorul de pantofi susține că nu își poate suna fetița pe numărul ei, că telefonul e restricționat.

„Fiica mea a fost la mine 10 zile, în vacanță. Am fost în parc și la doctor. Mi s-a părut cam slăbuță, i-am făcut analize. A reieșit că e un pic cam anemică. I-am luat cadou un laptop, că avea o tabletă. Era foarte bucuroasă. Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei.

Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Anul trecut, Mikaela a petrecut Paștele cu tatăl ei, iar anul acesta va fi alături de Iulia Albu, mama ei.

„Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a mai povestit designerul la același post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *